4/11/2016

HYVÄ OLO (PART 3)Olen yhä vegaani!
Näin on hyvä aloittaa tämä postaus. Tullessani Australiaan olin aika varma, että en pystyisi olemaan vegaani. Ja myönnän, että aina en ole ihan 100% vegaani täällä ollut. Mutta sen voin sanoa, että maitoa tai lihaa en voisi koskaan elämässäni juoda tai syödä. Tässä vaiheessa elämäntapa muutosta tietoa on kertynyt niin paljon, että en voisi sivuuttaa mitään ja ryhtyä lihansyöjäksi. 

Australiassa on rento, ystävällinen ja ajan pinnalla oleva tunnelma. Vaikka Australia onkin aika down under niin trendeissä ollaan mukana. Täällä on lukuisia vegaani ystävällisiä paikkoja ja menuita. Toisaalta kuulemma kaikkialla alkaa olemaan. Mutta kun minulta kysyttiin, onko suomessa paljon vegaani ravintoloita jäi vastaus aika lyhyeksi... Onko meillä? Itselläni ei tullut yhtään täysin vegaanista ravintolaa mieleen. Instagramissa näin kuitenkin, että joku uusi vegaani ravintola oltaisiin ehkä avattu Helsinkiin <3 

Kaikinpuolin koen itseni hyvinvoivaksi tällä hetkellä ja se on täysin tämän elämäntapani ansiota. Kaipaan kuitenkin monipuolisempaa ruokavaliota ja kunnon ruoka-aikoja. Niitä on täällä vaikea noudattaa lomaillessa, kun budjetti on mikä on ja en saa tienata rahaa täällä. Suomessa odotan sitä, että pääsen tekemään smoothieita ja acaita. 


Liikuntaa täällä on helppo harrastaa, koska kaikki tekevät sitä. Täällä törmää todella harvoin ylipainoisiin ihmisiin. Sydneyssä ainakin arvostetaan ulkoilua( lenkkeilyä) ja terveellistä elämäntapaa. Jään ikävöimään näitä huikeita ainutlaatuisia lenkkimaisemia. 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3