4/13/2016

MEETING DR.MICHAEL KLAPER (FROM COWSPIRACY) SYDNEY VEGAN EVENT!


Minulla oli ilo osallistua Sydeny Vegan Clubin järjestämään tapahtumaan eilen illalla. Olin mukana järjestämässä tapahtumaa useiden muiden kera! 

Kuvassa on kaikille Cowspiracyn katsoneille varmasti tuttu kasvo! Hän on amerikkalainen super älykäs lääketieteiden ammattilainen. Hän on myös kliseisesti sanottuna "hengenpelastaja" Amerikassa tällä hetkellä. Hän tarjoaa muun muassa ylipainoisille diabeetikoille kasviruokapohjaista diettiä lääkkeeksi. Omin sanoin hän törmää joka päivä ihmeisiin, kun seuraa potilaiden tuloksia. Hän ei tarjoa lääkettä purkista, vaan ravinnosta. 

Minun hommani tässä tapahtumassa oli kahvin ja teen tarjoilu ja vieraiden kanssa jutustelu. Tarjolla oli hampurilaisia, sushia ja makkara rullia. Mukana oli todella vaikuttavia henkilöitä ja asiantuntijoita. Tapahtuma jatkui puheilla ja mieltä mullistavimman puheen piti ehdottomasti Michael Klaper. 

Hänen tapansa puhua on ihan mahtava. Hänestä myös huomaa miten kauan hän on tutkinut ihmisten terveyttä, ruokatottumuksia ja sairauksien yhteyttä ravintoon. 

Joka tapauksessa oli mahtavaa kuulla vegaanisesta ruokavaliosta ja sen tärkeydestä tällä hetkellä koko maapallolle, ihmisille ja eläimille. Olisi mahtavaa saada Michael Klaper puhumaan Eurooppaan eri kouluihin. Hänellä oli vastaus jokaiseen kysymykseen ja hän tietää jokaisen ruuan vaikutuksen ihmisen elimistössä. Eikä varmaan yllätä, että hän rukoili ihmsten jättävän lihan ja maitotuotteet lukuisista eri syistä. Laitan tähän alapuolelle muutamia räpsyjä eiliseltä.

Leonardo Dicaprion tukeman Cowspiracy dokumentin voit katsoa Netflixistä
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3