12/02/2015

AVOCADO TOAST + THOUGHTSViimeisen kuukauden aikana on ollut paljon puhetta Essena O'neilin sosiaalisen median lopettamisesta ja avautumisista. En ole itse halunnut ottaa kantaa asiaan täällä blogin puolella. Minusta tuntuu, että moni on tehnyt sen jo puolestani. 

Eilen kuitenkin Youtubessa näin sivupalkissa alkuperäisen videon, jossa Essena kertoo miksi ei voi sietää sosiaalista mediaa ja kertoo mitä kuvien takana on. Päätin sitten lyhyesti kertoa omista ajatuksista jotka heräsivät, nyt kun aihe ei enään ole niin arka. 

Ei varmaankaan ihme, että kaikki bloggarit kirjoittivat kuinka tuo on yksilöllistä ja eivät kaikki käytä sosiaalista mediaa promoomaan tuotteita, joista ei itse pidä tai suostu kuvauksiin, jotka eivät ole itselleen mieluisia. 

Minua ärsytti se, että osa ehkä unohti videoiden päätarkoituksen, joka oli kuitenkin pohjimmiltaan hyvä ja valistava. Ihan sama kuka lisää kuvan siksi että haluaa ja kuka siksi että haluaisi siihen tykkäyksiä. 

Essena sai miljoonat nuoret keskustelemaan asiasta ja varmasti kaikki hänen sosiaalisen median  seuraajat, ovat ehkä oivaltaneet jotain, kun heidän idolinsa kertoo oikeat syyt kuvien takaa. Ja ehkä osa bloggaajista ei ole samanlaisia kuin Essena, mutta monet ja korostaen MONET ovat. Monet hakevat hyväksyntää, kyttäävät tykkäysten määrää ja seuraajia. Enkä sano, että se olisi väärin. 

Ihanaa, että nämä videot aiheuttivat kohinaa, koska tärkeintä ehkä on kuitenkin se, että osa tajuaa nyt, että ne kauneus idolit instagramista eivät ole aina aitoja ja siksi ei pidä kokea itseään huonommaksi sen takia. Internettiin saa jokainen kuitenkin laittaa mitä haluaa, mutta on eriasia kuka sitä uskoo tai ottaa siitä itseensä. 

 Olen vain onnellinen, että ehdin itse hieman olemaan lapsi, ennen kuin kaikki tämä alkoi.. Instagramit sun muut. Uskoisin, että tämä tapaus aiheutti sen verran kohinaa, että varsinkin nuoremmat muistavat, että kaikkea ei kannata uskoa mihin somessa törmää. 

Minun kohdallani some on tällä hetkellä paikka, johon jaan omaa tyyliäni. En tee sitä, jotta saisin hyväksyntää, mutta en myöskään siksi, että en haluaisi että kukaan juttujani lukee. Voimme yhdessä muuttaa sosiaalista mediaa sillä tavalla, että jaamme juuri sitä mitä haluamme. Ja onhan ihan itsestään selvyys, että suurimman osan instagram kuvat ovat niitä hyviä hetkiä. Kuka laittaisi kuvia itsestään masentuneena tai ilman meikkiä kipeenä. Positiivisuutta on ihan hyvä jakaakin. Ja uskon, että tosi moni sen on kyllä aina tiennytkin. Tämän tapauksen johdosta, siitä tuli vain iso juttu ja tehtiin paljon yleistämistä, vaikka emme kaikki ole samaa mieltä ja niin edelleen. Näihin ajatuksiin lopetan <3Avokado toasti:

Kaavi lusikalla avokadot kippoon. Murskaa lusikalla pienemmäksi mössöksi. Lisää sitten sitruunapippuria, aromisuolaa ja sitruunauutetta. Käytä sauvasekoitinta ja lisää joukkoon hieman soyakermaa, jotta koostumuksesta tulee pehmeämpi. Pinnalle siroittelin vielä mausteita ja paahdettuja herkullisia auringonkukansiemeniä. 

Smoothie:
Pinaatinlehtiä, avokado, banaani, spirulinaa 1 tl, riisimaitoa 2dl ja hieman sitruunauutetta ja vanilijasokeria. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3