12/18/2015

RASBERRY SMOOTHIE BOWL


 Olen todellakin tehnyt suuren oivalluksen. Osa saattaa pitää tätä todella turhamaisena. Mutta mennään asiaan.

 Aina kun olen tehnyt smoothieta itselleni sitä on jäänyt yli. Kaataessani muin täyteen huomaan, että pohjalle jää juuri sen verran smoothieta, että sitä ei viitsisi kaataa pois, mutta muki on jo täynnä. Itse smoothie tehosekoitin on minulla niin iso, että se ei yksinkertaisesti mahdu jääkaappiini. Joten, yleensä olen sitten ottanut toisen muin ja kaatanut jämät sinne. Ja voin ehkä sanoa tässä, että koskaan, korostaen koskaan en ole sitä jämää sieltä jääkaapista enään juonut. Se menee jotenkin huonoksi todella nopeasti jääkaapissa. Koostumus muuttuu epämiellyttäväksi, enkä vain yksinkertaisesti jaksa sekoittaa sitä ja heitän sen aina pois. 

Instagramissa tuijottelen aina super herkullisia smoothie kulhoja ja herkkuja. Ja uskokaa tai älkää vasta pari päivää sitten oivalsin, että voisin itsekin alkaa syömään smoothieni sen sijaan, että joisin niitä. Koko massa mahtuu yhteen kulhoon ja kattaa koko aamupalan. Päätin sitten kokeilla tehdä vadelma-smoothie kulhon itselleni. Kyllä, asettelin siemenet ja marjat yksitellen pyrkien saamaan ne näyttämään mahdollisimman söpöiltä. Mutta arvatkaapas oliko ihanaa syödä jotain mihin pistin hieman effortia ja luovaa silmää <3 Näistä on todellakin muodostunut ihan uusi lemppari. Smoothie kulhot ovat raikkaita ja maukkaita. Sopivat hyvin välipalaksi ja aamupalaksi. 

Päätin rikastaa smoothieni super terveellisillä goji-marjoilla, chian siemenillä, kaakaonibseillä, cashew-pähkinöillä ja kookoslastuilla. NAM <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3