6/10/2016

VEGAANINEN GRILLIKATTAUS

Ihanaa kesäkuuta kaikille!

Maustejuustot: Violife, löytyy esim. Prisma & S-market


Grillikausi avattu. Jätetään kituneet eläimet ja niiden ruumiit pois vatsastamme tänä kesänä ja vähennetään riskiämme lukuisiin sairauksiin. Tai kokeillaan edes vähentää. Tehdään se yhdessä, se nimittäin on niin helppoa ja herkullista ;)

Kuvassa on herkkusieniä, jotka ovat täytetty juustolla. Niihin voi tietty lisätä vielä vaikka tomaattia, paprikaa, kurkkua tai vaikka soijarouhetta. Maistuvat taivaallisilta. 
Takana näkyy Ruohonjuuresta ostettua makkaraa, joka oli muuten ihan kelpo lisä muiden ruokien joukkoon.  

Monet ruokavalmisteet, jotka pyrkivät luomaan eläimenlihan korviketta jätän suosiolla pois. En kaipaa itse vegaanina lihajuttuja lainkaan. Sanon kuitenkin, että se on hyvä että niitäkin on olemassa ja tämä makkara ei itseasiassa ollut kummoisempaa. Pelkästään en pitänyt mausta niin paljon, mutta söin sen sinaapin ja ketsupin kanssa ja se oli herkullista.

Mitä muuta grillipöytään? 
Grillatut kasvikset ovat erinomainen idea. Sen lisäksi voisi olla jotain raikasta salaattia ja grillattua ananasta. Pöydässä voisi olla myös maissia, perunaa, bataattia ja linssipihvejä

Helsingissä kannattaisi myös käydä kiertämässä vegaanikauppoja ja etsiä esimerkiksi vegaanista halloumijuustoa. Kaikkien näiden grilliherkkujen lisäksi voisi olla vielä itsetehtyä pitaleipää! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3