10/17/2015

I LOVE ME
Messupäivä takana!
Jotenkin outoa, ettei oo aikaisemmin tullu eksyttyä kauneus ja terveysmessuille. Tänään olin siellä siis ensimmäistä kertaa. Keskus oli täynnä ihmisiä ja aikamoista survomista oli päästä paikasta A paikkaan B. Mutta kuitenkin mageita juttuja löytyi!

Päätettin käydä katsomassa klo 12 Iloveme-muotinäytös. Näytöksessä oli tosi monia eri mallistoja esimerkiksi Björn borg, Gant, Minna parikka, Odd molly jne...
Näytöksessä oli disko viba ja paljon leveitä lahkeita sekä pehmeitä turkiksia. Bongasin paljon ihania juttuja!Kaiken kaikkiaan kivat messut oli ja mukaan tarttui Gantin vaaleanpunainen villapaita, hauska "20 tapaa piirtää mekko"- kirja ja paljon eri näytteitä, jotka nappasin mukaan :)Maistoin myös ekaa kertaa Celsius- energia juomaa, jota on paljon hehkutettu eri fitness-blogeissa. Juomassa on neljä kaloria, ei lisättyä sokeria tai e-koodin lisäaineita. Juoma sisältää kofeiinia ja on sanottu, että Celsius kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa painonpudotuksessa. Näitä juomia ei vielä kuulemma ole suomeen saapunut myyntiin, mutta tässä kuussa(?) niitä ilmeisesti ilmestyy kauoppoihin. Täytyy sanoa, että ihanan raikkaita ja hyvänmakuisia oli. Jos vertaa energia juomia yleisesti, niin ne maistuu todella makeilta ja lisäaineisilta, mutta nämä olivat ihan eri luokkaa.

Ihanaa viikonloppua!


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3