10/27/2015

ROSE GOLD & SMOKEYHeippa! Tällä kertaa halusin tehdä jotain erilaista, nimittäin oman make up-lookin. 

Ostin puolivuotta sitten New Yorkista Urban decayn 3-paletin ja se on siitä lähtien ollut käytössä. 
Arkisin en oikeen käytä luomivärejä, mutta viikonloppuisin enemmän. Päätin tänään sitten kuvata mun sellaisen vakkari meikin juhliin. Itselläni on vihreän ruskeat silmät, joten Urban Decayn 3-paletin punertavat sävyt sopivat minulle täydellisesti.

 1. Ensin käytän Bobbi Brownin- pohjustus väriä. Laitan sitä sormilla silmien alapuolelle ja ihon epäkohtiin. Sen jälkeen levitän Narsin- meikkivoidetta keskelle kasvojani ja silmien alapuolelle. Ostin meikkivoiteen liian vaaleana sävynä, joten käytän sitä vaan kohtiin, jotka haluan valaista erikseen. Sen jälkeen käytän vakkari meikkivoidettani Fitme-maybellineä, ja levitän sen koko naamalle.

2. Ihomeikkien jälkeen teen välillä korostukset poskipäihin ja nenän molemmille puolille. Korostuksiin otan luomivärisiveltimen ja levitän hennosti ruskeaa sävyä. Kuulostaa ehkä jollekkin erikoiselta, mutta toimii! Lopuksi lisään vielä aurinkopuuteria ja ihan tavallista puuteria, jos on tarpeen.

3. Sitten siirryn kulmiin. Kulmavärinä käytän Anastasia Beverlyn Dip Brown väriä. Levitän sen siveltimellä. Sitten lisään  L'orealin kulmageeliä, joka pitää kulmat hyvin paikoillaan :) 4. Lopuksi lisään luomivärit ja viimeistelen huulipunalla. Luomiin laitoin tänään tummaa smokey väriä (Factory),  jolla korostin luomea, sitten levitin tumman pinkkiä(Buzz) ja vaaleanpunaista glitter väriä(Dust) koko luomelle. Lopuksi viimeistelin lisäämällä luomiväriä vielä silmien alapuolelle. Minulla on volyymiripset, joten ripsiväriä tai kajaaleja en koe tarpeelliseksi. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3