10/16/2015

Syysillan mustikka-spirulina smoothie
Ootteko huomannut syysväsymyksen merkkejä itsessänne?
Mä alan huomata, että todellakin täytyy ruveta lisäämään se D-vitamiini aamuiseen rutiiniin. Tää pimeys ja syksy väkisin on väsyttänyt mua hieman, vaikka olisi intoa tehdä kokoajan asioita. Kahvin voimalla on tähän asti menty, mutta tänään kavereiden kanssa tuli puhetta väsymyksestä ja tajuttiin, että oikeasti pitäisi pitää huoli D-vitskujen saannista varsinkin nyt juuri tähän vuoden aikaan.

Tänään vedin monivitamiini poretabletin veden kanssa ja vihdoin päästyäni kotiin nyt illaksi, halusin tehdä itselleni jonkunlaisen raikkaan puhdistavan ja energiaa antavan smoothien. Ostin clas ohlsonilta mun mielestä super mageita pillejä ja kaksi smoothie purnukkaa(kertokaa, jos noille on joku parempi nimitys olemassa), jotka sain tosi edullisesti ja päätin kyhätä oikein kunnon terveys setin!

Ainekset:
Mustikka keitto 1dl
riisimaito 1dl
loraus monihedelmä mehua
spiruliinaa 1tl
chian siemeniä
jäitä muutama kimpale
ripaus sokeria :)

Spirulinasta voin antaa vinkin, että sitä ei kannata laittaa 1tl, jos ei ole aikasemmin syönyt. Se on ikään kuin elimistöä puhdistavaa merilevä jauhetta, joka voi aluksi pistää vatsan sekaisin. Ensi kertalaisena pistäisin itse ihan pikku ripauksen. Se antaa heti todella vahvan värin ja maun.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3