1/28/2016

12 TAPAA KÄYTTÄÄ KOOKOSÖLJYÄMitä on kookosöljy ja mihin sitä voisi käyttää? 

Ajattelin tehdä postauksen kookosöljystä, mikäli joku ei vielä tunne tätä ihme öljyä! 
Kookosöljy tulee kookospuusta, jonka sanotaan ylläpitävän kaikkea mitä elämiseen voi tarvita.

Kookosöljy todellakin on hyödyllisimpiä ostoksia mitä voit ostaa. Suosittelen itse valitsemaan sen luomu vaihtoehdon prosessoidun sijaan.

Kookosöljyä voi käyttää ruuanlaitossa, mutta myös esimerkiksi vartalovoiteena. Listaan tähän alapuolelle nyt kaksitoista eri tapaa hyödyntää kookosöljyä.1. Paistinpannulla öljynä

2. Smoothieissa sitovana aineena. Kookosöljy auttaa esimerkiksi marjojen vitamiinien imeytymistä.

3. Kasvovoiteena. Kookosöljyn on sanottu rauhoittavan aknea. Itselläni se on toiminut juuri näin. Laitan kookosöljyä usein yön ajaksi ja ihoni rauhoittuu sillä aikaa.

4. Vartalovoiteena. Suihkun jälkeen kookosöljyn levittäminen iholle on parasta mitä voit tehdä. Ihosta tulee super pehmeä.

5. Oil pulling( öljypurskuttelu) Kookosöljy on antibakteerinen ja toimii puhdistavana aineena. Oil pulling on tänä päivänä suosittua. Itse yritän joka ilta purskutella kookosöljyä sen 10-15 minuuttia.

6. Kookosöljyn on todettu valkaisevan hampaita. Valkaisen itse omat hampaani yhdistämällä kookosöljyä ja ruokasoodaa yhden suhde yhteen. Nämä aineet sopivat ruuanlaittoon, eli tiedät, että niissä ei ole mitään epämääräisiä kemikaaleja, joten valkaisu näiden avulla pitäisi olla  turvallista.


weheartit


7. Kookosöljy toimii hammastahnana. Jos et halua fluoridia suuhusi ja haluat itse tehdä hammastahnasi kookosöljy on hyvä ainesosa. Teen itse nykyään omaa hammastahnaa.

8. Kookosöljyä voit käyttä kynsinauhoihin.

9. Se korjaa ja hoitaa hiuksia.

10. Auttaa hiuksia kasvamaan. Joten kannattaa vaikka kerran kuukaudessa öljytä päänahka. 

11. Auttaa saamaan tuuheammat kulmakarvat ja vahvistaa ripsiä.

12. Kookosöljy on hyvä huulirasva. 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3