1/31/2016

BREAKFAST IN NYC

 Se tunne kun palaat ulkomaan matkalta ja kaikki tuntuu mahdolliselta ja oikealta. Olet täynnä intoa ja inspiraatiota elämiseen. Suunnittelet vähän tulevaisuutta ja sinulla on todella itsevarma olo.

Mistä voimme saada tuon tunteen kehiteltyä silloin, kun ulkona sataa räntää ja pimeys alkaa ennen kuin ehdit herätä päivääsi täällä koto Suomessa. 

Niin, se on hyvä kysymys. 

(ps- kuvitellaan, että kuvassa ei ole tuota ryppyistä pekonin palasta)

Parasta mielestäni on  selata kuvia vanhoista ulkomaan matkoista. Ja fiilistellä niitä hetkiä joita tuli koettua ja nautiskeltua. Oma lääkkeeni suomen pimeään talviaikaan on matkakuvien selailu ja hyvän musiikin fiilistely. Haluan itse ajatella niin, että jokainen ulkomaan matka on oikeastaan kaksi kertaa maagisempi silloin, kun muistelet sitä kotimaastasi. Jos suomi ärsyttää niin lähde matkalle. Jos matkan jälkeen huomaat, että se into alkaa hiipua, varaa uusi matka. 

Kliseisesti sanottuna on tärkeää elää hetkessä ja jos tulevaisuus huolettaa niin tee asialle jotain. Suunnittele matkoja ja tapahtumia joihin aiot tai haluaisit osallistua. Ja vaikka et osallistuisikaan loppujen lopuksi se itse ajatus ja ajatuksesta innostuminen on tärkeämpää.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3