1/24/2016

FRUIT YOURSELF


Kuinka moni teistä tietää kuka Freelee the banana girl on?

Jos seuraat vlogaajia ja käyt useasti youtubessa niin tiedät varmasti kenestä on kyse. Kyseessä on siis Australialainen vlogaaja ja videoiden tekijä, joka on tunnettu elämäntapa videoistaan, joissa hän opastaa ihmisiä siirtymään täysin vegaaniseen luomu ruokavalioon. 

Hän on saanut monien lihansyöjien sekä kasvisyöjien vihat niskaansa youtubessa, mutta hän jatkaa silti videoiden tekemistä. Hän ei itse välitä onko huomio negatiivista ja vaikuttaa siltä, että hänelle on tärkeintä auttaa niitä ihmisiä, jotka ovat avoinmielisiä ja mahdollisesti valmiita muuttamaan elämäntapojaan. Hän on itse saavuttanut huippukunnon vegaanisella elämäntavalla ja liikunnalla. Hän kertoo ja valistaa ihmisiä julkkisten ja tunnetuiden henkilöiden epäterveellisistä elämäntavoista.

Itse en ole aina täysin samaa mieltä hänen kanssaan, mutta videoita on hauska katsoa vähän pilke silmä kulmassa. Videoiden otsikot ja koko konsepti on todella provosoiva ja tarkoitus on siten saada ihmiset katsomaan videoita. 

Pääset tästä Freelee the banana girlin youtube sivustolle. Kun videoita katsoo  avoimin mielin, niin niistä voi oppia paljon eri asioita. Varsinkin jos olet jo kasvisyöjä tai haluaisit ehkä olla jossain vaiheessa! Videoita ei kannata ottaa täysin tosissaan. Ja kannattaa muistaa, että videoiden takana on vain ihminen, joka haluaa auttaa ja siksi tekee tämänkaltaisia videoita. 


Yritän lisätä koko ajan enemmän ja enemmän hedelmiä omaan ruokavaliooni. Hedelmistä saa mm. kaliumia, kalsiumia, hiilihydraatteja, vitamiineja ja energiaa! Ja niitä kannattaa syödä todella paljon :D Suurin osa hedelmästä on vettä ja nestettä, joten niitä ei voi koskaan syödä liikaa kerrallaan. Tämän hetken lemppareita ovat kaikki melonit. Ykkösenä ovat vesimeloni ja cantaloupe-meloni.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3