2/07/2016

BLOGIARKISTO(ENSIMMÄISET ASUKUVAT)


Eksyin näin sunnuntaiaamuna selailemaan vanhoja kuvia Macbookin arkistoista. Jotenkin tuntuu siltä, että tänä päivänä ei muista mitään. Muistot heräävät vasta, kun näen niitä kuvien muodossa. Siksi on ihan hyvä välillä muistuttaa itseään kaikesta mitä on tullut nähtyä ja koettua. Hymyn huulilleni sai kaikki mökkireissut, järvimaisemat, ulkomaanmatkat, harrastelut, kaverit ja ikivanhat selfiet :D

Sitten osui kohdalle myös vanhoja asukuvia, jotka joskus olivat täällä blogissa. Se oli sitä aikaa, kun en tiennyt miksi pidän blogia. Halusin vain laittaa asukuvia toistensa jälkeen ilman mitään tekstiä. Ja kai sekin on ihan hyvä, mutta tuo bloggaaminen sitten vain hiljalleen loppui siihen. Taisin tehdä kaksi postausta ja sitten into hiipui ilman mitään tiettyä päämäärää tai syytä blogata. 


Nyt kuitenkin bloggaaminen on minulle täysin erilaista puuhaa. Kuvat ovat edelleen suuressa osassa tässä blogissa, mutta olen myös valmis jakamaan aitoja mielipiteitäni ja omia kokemuksiani tänne. Teen tätä aidosta kiinnostuksesta. Ei tosiaan mene viikkoakaan, että en ajattelisi blogiani. Kyllä se aina siellä mielessä on. Erityisesti halu inspiroida ja luoda erilaista sisältöä on suurimmat tavoitteeni. Haluan myös ajatella niin, että blogi ja kirjoitustaitoni kehittyy tässä samalla. Sen huomaa nopeasti, että kun sinulla on syy bloggaamiseen, niin se on itsestään säännöllistä. Minun ei tarvitse pelätä keksinkö kirjoitettavaa tänne vai en. 


Haluan tehdä virheitä ja sitten kertoa niistä täällä ja pyrkiä auttamaan muita. Ja haluan myös onnistua ja motivoida. Kahden viikon päästä lennän Sydneyyn vain rinkka selässä ja ilman mitään suuria odotuksia. Enpä ole koskaan ollut näin epävarma siitä mitä tulee tapahtumaan muutaman viikon päästä. En voi suunnitella mitään etukäteen. Otan mukaan positiivisen asenteen ja lähden seikkailemaan ja katson mihin päädyn. Uskon, että matkasta tulee vähintäänkin kasvattava ja voin jakaa kokemuksiani tänne teille. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3