2/15/2016

MATKASUUNNITELMIA (+ Haaste kaikille)

Tasan viikko jäljellä!!
Matkajärjestelyt alkavat jo olla aika lailla valmiita. Ja ajattelin nyt tehdä postauksen tämän hetken ajatuksistani matkaani liittyen. 


Tuntuu siltä, että viikot menevät niin nopeasti. Jos johonkin on viikko aikaa, se tuntuu yhdeltä päivältä. Oletteko samaa mieltä ?:D

Olen päättänyt, että en tee varsinaisia matkasuunnitelmia Australian puolelle. Niin kuin One Way ticket postauksessani kerroinkin. Olen kuitenkin ottanut etukäteen selvää, mistä saan esimerkiksi puhelinliittymän ja missä yövyn ensimmäiset päivät. On ollut myös kiva tutkia Australiaa, karttoja ja eripaikkoja missä haluaisin käydä. Olen samalla ehtinyt oppia kaikki kaupungit ja helpottaa huomattavasti, kun tuntee etukäteen mihin on menossa. Varmaan ihan fiksuakin.Prints/ Design by Sealoe

En olisi uskonut, että joku päivä kirjoitan blogiini suunnitelmistani lähteä yksin maapallon toiselle puolelle. Ehkä blogini on nyt hetken aikaa matkailublogi enemmän kuin muotiblogi. Mutta hei, ei se mitään. Tämä on ehdottomasti parhaimpia ideoitani, mitä olen koskaan saanut. Ihan vain se, että teen jotain näin tyhmän hullua. Tuntuisi todella tylsältä, jos en nyt lähtisikään. En osaa kuvailla miten hyvä ja jännittävä tunne se on, kun et tiedä mitä viikon päästä tulee tapahtumaan ja minkälaisiin seikkailuihin ja tilanteisiin tulet joutumaan. 

Mukavuusalueelta poistuminen on parasta mitä voit itsellesi tehdä. Koska pelkästään sen askeleen ottaminen on jo voittamista ja kasvamista! Kannustan ja haastan kaikki tekemään yhden asian omalta bucketlistiltä tämän viikon aikana. Ei kesälomalla siksi, että silloin on kuitenkin "enemmän aikaa". Tehkää jotain tässä ja nyt. 

Niin kliseistä kuin se onkin, on olemassa menneisyys ja tulevaisuus, mutta elämme vain nykyhetkessä. Ainut asia mihin voit vaikuttaa, on tähän hetkeen. Kun tajuamme sen, että ei tule olemaan sitä parempaa aikaa tai ideaalimpaa aikaa niin uskon, että tulemme olemaan vielä onnellisempia ja tyytyväisempiä. Ja tyytyväisellä en tarkoita sitä, että opimme tyytymään keskinkertaiseen elämään, vaan sitä, että lakkaamme etsimästä jotain mitä ei välttämättä ole edes olemassa tai tule koskaan tapahtumaan ja teemme tästä hetkestä sen parhaimman hetken. Jos sinulla on jokin tavoite mielessäsi, tee tänään jotain sen eteen. Älä tuhlaa liikaa energiaa laskemaan jatkuvasti montako päivää sinulla on vaikka pääsykokeisiin, jotka ovat tulevaisuudessa. Sen sijaan laske vaikka monta sivua sait tänään luettua ja kannusta itseäsi. 


weheartit

<3

2 kommenttia:

  1. Toi on niin oikea asenne, että elää hetkessä ja tekee mikä tuntuu itsestä oikeelta. Usein unohdetaan se hetkessä eläminen ja nauttiminen :) Mulla pikkasen eri suunnitelmat elämässä nyt, mut vitsit että olis mageeta lähteä katsoo vielä maailmaa. Nauti siis matkasta ja kiva blogi Ida sulla, jään seurailee sun aussimatkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Nea <3 Nimenomaan! Ihanaa että oot myös samaa mieltä :)

      Poista

kiitos kommentistasi <3