2/24/2016

GREETINGS FROM OZ

Sydneyyn saavuttu! 
Matkustamista oli yhteensä noin 28 tuntia ja kyllä se tuntui. Mutta plussana unirytmi meni sekaisin jo lentojen aikana, joten saavuttuani 6:50 Australiaan, olin pirteähkö ja jaksoinkin kävellä melkein hostellilleni asti. 


Istun nyt hostellin ruokailutilan pöydässä ja ajattelin tehdä jo pikaiset kuulumiset postauksen tänne teille. Taidan tällä hetkellä olla ainut kahden muun lisäksi hereillä oleva. Tosin täällä on selkeästi paljon myös ihan duunia tekeviä ihmisiä, jotka ovat heränneet jo viideltä töihin. 

Ihmiset ovat tosi ystävällisiä ja mukavia täällä. Täytyy vain uskaltaa avata oma suu ja sanoa moi. Siitä se yleensä lähtee. Olen törmännyt tosi kivoihin tyyppeihin. Lennon aikana vieressäni istui kaksi super mukavaa saksalaista tyttöä, mikä teki lennosta ehdottomasti mukavemman. Ja aika meni paljon nopeammin, kun oli juttukavereita. 

Lentokentältä otin pikku bussin Sydneyn keskustaan, jossa kuuntelin britti pariskunnan elämäntarinoita. He kertoivat asuneen suomessa 20-vuotta sitten. 

Keskustassa ensimmäinen etappini oli etsiä Wifi ja Telstra shop, josta saisin uuden sim-kortin ja nettiyhteyden. Hieman oli mutkia matkassa täytyy sanoa. Ja tietysti pysähdyin kahvilaan, jossa ei ollutkaan Wifiä.

Seikkailuiden jälkeen saavuin hostellilleni taxilla. Minulla on mukavat huonekaverit saksasta ja ruotsista. Hostelli sijaitsee ihan rannan tuntumassa. Täällä on kattoterassi ja oleskelutiloja. Eilen istuin kattoterassilla ja tutustuin lontoolaiseen Marioon, joka kertoi matkustaneen jo kuukausia. Oli mielenkiintosita kuunella hänen seikkailujaan. 

Sää täällä on todella kuuma ja trooppinen. Tiedettäkö sen tunteen, kun astuu ulos lentokoneesta johonkin kuumaan maahan. Parasta <3 

Mutta nyt keskityn aamupalan syömiseen. Tässä oli pienet kuulumiset näin alkuun! Pahoittelen, jos on hieman sekavaa tekstiä tai kirjoitusvirheitä. 


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3