2/26/2016

HAPPY PLACE


Istun hostellini vastapäätä olevassa ihanassa pikku kahvilassa rinkka jalkojeni välissä. Kuuntelen musiikkia, juon cappucinoa ja siemailen kookosvettä. Söin aikaisemmin viimeisen aamupalani Bondi beachhouse hostellissa. Nyt matka johtaa ihan niinkin kauas, kuin Bondi beachille. Yövyn kaksi yötä Bondi backpackers hostellissa, joka sijaitsee ikään kuin rantabulevardilla meren ja kauppojen vieressä. Tuolla hostellilla on hieman huonommat arvostelut, mutta menen sinne puhtaasti sijainnin takia ja siksi, että sieltä lähtee bussi suoraan learn to surf-kurssille. 

Täällä on niin ihania ihmisiä. Jokainen päivä on myös erilainen. Ja joka päivä tiedän, että tulen taas tapaamaan uusia mahtavia ihmisiä. Yksin matkustamisessa hyviä puolia on juuri se, että voin tehdä juuri sitä mitä haluan ja joinata juuri niiden ihmisten mukaan kenen kanssa haluan viettää aikaa. 

Tänään aamulla heräsin todellakin suorastaan valmiiksi jo hymyillen, niin onnellinen olen. Australia on todellakin paratiisi ja täällä on ihan mielettömiä rantoja ja kahviloita. Olen myös tottunut jo small talkiin ja en tunne oloani niin rentuksi suomalaiseksi enään :D Ja tämä yksin reissaaminen on jotenkin myös vaikuttanut omaan ajattelutapaani positiivisesti. Tosin ei täällä yksi tarvitse olla lainkaan jos ei halua, mutta sekin on jotenkin rauhoittavaa välillä.  

Vegaaneille ja kasvissyöjille Australia on myös varmasti maailman parhaimpia paikkoja olla ja elää. Täällä eletään tavallaan tulevaisuudessa jo ja terveyskahviloita yms. löytyy joka nurkasta. Tottakai hintaluokat täällä on korkealla, joten reppureissaajana en jokapäivä voi nauttia näistä ihanuuksista. 

Nettiyhteys toimii hyvin ja bloggaaminen onnistuu täällä hyvin. Joten kertokaa mitä haluatte kuulla ja nähdä täällä. Luultavasti tulen postailemaan matkustuspäiväkirja tyyppisesti. Mutta katsotaan, jos ehdin keksiä jotain muuta kiinnostavaa tänne. 

Hyvää viikonloppua kaikille täältä maapallon toiselta puolelta!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3