7/23/2016

MUUTOKSIA & INSPIRAATIOTA

Minun mielestäni on hyvä jatkuvasti etsiskellä uusia kokemuksia ja inspiraatiota ympäriltäsi. Tämä hetki jota elämme, voi olla muutosrikas tai samaa vanhaa joka päivä.

Päätin kerätä omia ajatuksiani muutoksista ja tehdä lyhyen inspiraatio postausken teille. 


Onko sinulla jokin unelma? Aloita sen eteen työstäminen. Mitään et voi saada ellet tee vähän töitä sen eteen. Unelmat ovat tavoitteita pääsi sisällä ja niistä tehdään totta sen ulkopuolella. Älä pelaa pokemon-peliä. 

Oletko kyllästynyt työpaikkaasi? Hae tosissasi muita töitä, äläkä jymähdä tuttuun ja turvalliseen. Laajaa työkokemusta arvostetaan ja kasvat itse samalla.

Kaipaat muutosta arkeen? Tiedosta, että muutokset eivät tapahdu hetkessä. Suunnittele ja aloita rauhallisesti. Arjessa on helppo kokea stressiä unohtaen, että oikeasti voit muuttaa arkeasi jos sisimmässäsi haluat. 

Tuntuuko sinusta, että voisit kokeilla jotain uutta? Kokeile vegaanista elämäntapaa. Maailman paras trendi on se mikä pelastaa maapalloa, ihmisiä ja eläimiä. 

Oletko liian kiireinen koko ajan? Kokeile tehdä elämästäsi hieman yksinkertaisempaa. Nauti pienistä asioista ja anna tilaa miettimiselle. Muista välillä antaa siimaa itsellesi. 


2 kommenttia:

  1. Voi vitsit siis ihan superihana blogi!!! :) Hei muutes! Jos oot nyt barcelonassa (huomasin igstä:D), niin kantsii käydä teresa carles nimises ravintolassa. Söin siel vegaanisen lasagnen ja se oli varmaan mun koko elämän paras ravintola-annos!! :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti!!!:) Ihana kuulla! Oiii namm kuulostaa hyvältä!! Pistän todellakin mieleen. En tällä hetkellä oo Barcelonassa se kuva on viime kesältä mut tarkotus olis ehdottomasti mennä uudestaan joten tosi hyvä tietää :) Oon muutenki niin innoissani aina kaikista vegaanisista rafloista!:D

      Poista

kiitos kommentistasi <3