7/03/2016

PARHAIN VEGAANIBRUNSSI HELSINGISSÄ

Tämä on ylistys Helsingin Sandrolle.

Ravintola ei turhaan ole Helsingin suosituimpia lounas ja brunssipaikkoja. Tunnelma sisään astuessa oli kuin olisi astunut kotoisaan ja tuttavalliseen paikkaan. Musiikki ei ollut hiljaista tausta sohinaa, vaan volume oli juuri sopivan kovalla ja tuli tosi hyvä ja innostunut fiilis. 

Ruokaa oli laitettu isoille lautasille ja vaihtoehtoja oli ainakin yli kymmenen. Sen lisäksi oli jälkiruokapöytä täynnä söpön ja herkullisen näköisiä cupcake juttuja ja vegaanista mutakakkua(!) 
Tiskiltä saimme lasit skumppaa ja smoothie shotit. 

Eli siis varsinkin te, joita vegaaninen ruoka kiinnostaa niin menkää todellakin käymään Eiran sandrossa lauantai brunssilla. Käsitykseni mukaan juuri lauantai on se parhain päivä, koska menu on täysin vegetaarinen ja sanoisin että 90% oli vegaanista ruokaa kuitenkin. Ja hyvää ruokaa olikin. Vedin todelliset ähkyt ja saatiin hetki vain istuskella laukut vatsan edessä ennen kuin kykenimme jatkaa matkaa kävellen keskustaan...

Tästä saikin jo varmaan aika hyvän kuvan minkälaisesta paikasta on kyse. Tämän viikon ravintolavinkki on ehdottomasti Sandro. Sandroja on kaksi Helsingissä, Eirassa sekä Kalliossa. 
Kannattaa varata pöytä varmuudeksi, koska on suosittu paikka kyseessä.

Hyviä ruokahetkiä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3