9/04/2016

AJATUSTEN ÄÄNEEN SANOMISTA

Ajattelin, että aloitan ihan vaan kirjoittamaan mitä mielessäni on tällä hetkellä ja keksin sopivan otsikon vasta lopuksi. 

Juteltiin mun hyvän ystävän kanssa tänään vähän ihmisistä ja kaverisuhteista. Mitä jäi käteen niin molemmat vain todettiin, että tässä vaiheessa elämää haluaa miettiä tarkkaan niitä omia haaveita ja suunnitelmia ja pitää ympärillä ihmisiä, jotka aidosti välittävät ja ovat kiinnostuneita seurastasi. 

En halua tehdä tästä sellaista kliseistä mielipidekirjoitusta siitä, kuinka pitää vain ajatella itseään. Mitä yritän sanoa on, että oman hyvinvoinnin kannalta välillä on ihan okei olla yksin tai pitää kaveripiiri vähän pienempänä. Se on ihan totta, että kun elämästä poistaa negatiivisuutta niin kokee enemmän tyytyväisyyttä ja onnea. Välillä pitää olla hieman itsekäs. 

Se negatiivisuus ei välttämättä ole joku yksittäinen ihminen. Se voi olla joku tilanne, joissa et koe voivasi olla oma itsesi. Omiin aisteihin kannattaa uskaltaa luottaa ja alkaa tehdä enemmän asioita, jotka rikastuttavat sinua. Koska ihan oikeesti? Ketä varten me täällä loppujen lopuksi olemme. Et tule koskaan katumaan sitä, että teit elämässäsi päätöksiä oman onnellisuutesi saavuttamiseksi. Jos joku tietty tilanne tai henkilö saa sinussa huonot puolesi esiin yritä hiljalleen lipua pois näistä tilanteista ja hetkistä. Kaikilla meillä on hieman huonompia puolia itsestämme ja niistä voi oppia pääsemään eroon, mutta jatkuvasti niiden esillä oleminen ei auta sinua eteenpäin missään. Positiivisuus löytää sun luokse, kun avaat itsesi sille. 

Tälläisiä ajatuksia heräsi tänään. Toivottavasti nämä ajatukset auttoivat sinua muistamaan miten tärkeää on huolehtia ihan omasta itsestään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3