8/10/2016

ILOINEN VEGAANI


Tänään käytiin Ellan kanssa ruohonjuuressa ja halusin tulla jakamaan muutaman vinkin shoppailuun. 

Keskustan ruohonjuuri sijaitsee ihan narinkkatorin tuntumassa, jos joku ei vielä tiennyt. Ruohonjuuresta löytyy sopivan runsaat valikoimat kaikkeen ja vielä luomuna! Suuremmissa ruokakaupoissa saa nykyään alkuviikosta kiirehtiä ostamaan luomua. Pitää taktikoida, että ehtii saada parhaat. Varmaan joku muukin on vähän närkästynyt, kun avokadot ja osa hedelmistä on usein loppu. Tietyt jutut haluan vain ehdottomasti ostaa luomuna, esimerkiksi banaanit. 

Ruohonjuuri on hintava, mutta toistamiseen voisin todeta, että terveyteen on välillä syytäkin vähän satsata. Silloin sitä säästää aina jostain muualta. 

Ruohonjuuresta löytyy ihanimmat mehut, superfoodit, vegaaniset korvikkeet juustolle ja lihalle sekä runsaasti vegaanista kosmetiikkaa. Tänään nappasin mukaan kokeiluun vegaanista mozzarella! Tässä vielä kuva omista ostokistani. Ai niin, takeway-annokset tarttuivat vielä mukaan. 

VINKKI: kannattaa maistaa kuvassa näkyvää punajuuri, inkivääri & sitruunamehua! Suomessa valmistettu ja merkki on SUN JUICE

2 kommenttia:

  1. Off topic mut vautsi mikä nahkarotsi!! Mistä toi on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Takki on tekonahkaa ja H&M:stä!! :)

      Poista

kiitos kommentistasi <3