8/11/2016

VÄHÄTTELYÄ PAREMPI VAIHTOEHTO SAATTAISI OLLA VAIKENEMINEN

Tykkään itse muodostaa blogini sisällön vegaaniuden ympärille. Teen tätä ihmisille, jotka haluavat saada vinkkejä ruokaostoksille, ruokapöytään ja samalla oppia enemmän tämän elämäntavan massiivisista hyödyistä maapallolle, terveydelle ja eläimille. 

Jos et tiedä mitä vegaanius on suosittelen katsomaan nämä dokumentit netflixistä: 

Cowspiracy
Forks over knives
Food mattersKaikki vegaanit eivät kirjoittele omasta elämäntavastaan, mikä on okei. Vegaanibloggaajia on yhä enemmän ja enemmän mikä on ihanaa. Vegaaneja on myös erilaisia ja se ei välttämättä tarkoita, että jokainen vegaani on tietoinen kaikista tämän elämäntavan hyödyistä. Minäkään en välttämättä ole vielä täysin tietoinen.

Osa on vegaaneita terveyden ja fitness tavoitteiden takia, osa siksi, että eivät halua osallistua eläinten tappamiseen ja kiduttamiseen, osa siksi, että auttavat vähentämään ilmastonmuutoksen vaikutuksia, jotta lapsillamme olisi parempi tulevaisuus. Joka tapauksessa sillä ei ole mitään väliä miksi olet vegaani, kuhan olet.

Jos olet vegaani, etkä halua puhua vegaaniudesta muille ole mielummin hiljaa, kuin vähättele sitä. Vegaanius on todella tärkeä asia tälle maapallolle ja emme todellakaan tarvitsi tänne vegaaneita, jotka vähättelevät tai lähestyvät tätä elämäntapaa negatiivisesti. Toisaalta en usko, että kukaan vegaani vähättelisi kasviruokavaliota, ellei olisi itse hieman pimennossa tämän elämäntavan hyödyistä. Tässä tänään heränneitä ajatuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3