8/04/2016

VEGAANINEN ITSERUSKETTAVA


Myönnetään, että moni meistä käyttää itseruskettavia. Suomi ei yksinkertaisesti tarjoa aurinkoa niin paljon, että vuoden ympäri säilyisi kiva ja päivettynyt iho. 

Välillä ajattelen, että nyt loppui en jaksa läträtä itseruskettavilla, kun aina lopputulos on läikikäs tai saan häpeillä sitä hajua, jonka kaikki ihmiset ympärilläni haistavat kuitenkin. Se haaste onkin löytää itseruskettava, joka ei haise eikä ole läikikäs ja oranssi.


Nyt kuitenkin uskon, että olen löytänyt ainakin tähän mennessä parhaimman itseruskettavan, josta haluan ehdottomasti myös mainita teille. Joku on ehkä saattanut kuullakkin jo tästä australialaisesta itseruskettava brändistä Loving Tan. Kaikki  heidän itseruskettavat ovat vegaanisia, eikä niitä olla testattu eläimillä mikä on niin ihanaa ja positiivista. Voin hyvällä omatunnolla vähän ostaa jotain turhamaista. Tilasin omani netistä ja se saapui hieman yli viikon päästä tilauksesta. Olen niin tyytyväinen. Tämä itseruskettava levitetään hanskalla, koska koostumus on moussemainen. Väri on ihanan luonnollinen oliivin sävyinen, eikä oranssihtava. Lopputulos on tasainen ja eron kyllä huomaa. 

Tarkoitukseni on vaihtaa pikkuhiljaa kaikki kosmetiikkani vegaanisiksi. Yllä olevassa kuvassa näkyy uusi The Body Shopin meikinpoistoaine, jota suosittelen myös.

Jos sinustaa tuntuu, että voisit edes yhden kosmetiikka tuotteen lokerostasi vaihtaa vegaaniseksi niin se olisi parempi kuin hyvä. Hyviä eläinystävällisiä merkkejä ovat esimerkiksi Nyx, The Body Shop, Lush, Kat von D, Barefaced beauty, Burt's bees, Urban Decay, Marks and Spencer ja monet monet muut. Animalian sivuilta löydät kaikki merkit listattuina. 

Kysyntä ohjaa brändejä ja siksi on tärkeää välillä ihan muuten vaan kysyä kysymyksiä shoppailureissuillasi. Kun kävelet Stockmannin kosmetiikka osastoa läpi kysy myyjiltä vielä onko tuote vegaaninen tai eläimillä testattu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3