11/03/2015

AUTUMN FEVER


Kerroin aikaisemmissa postauksissa siitä miten syksy on aikaisemmin ollut minulle jotenkin synkkää ja ei niin kivaa aikaa. Pimeys ja ajatus vasta tulevasta talvesta on aina ollut stressaavaa. Ja sellaista aikaa, jolloin on vain yksinkertaisesti jymähtänyt paikoilleen jonkinlaiseen horrokseen.

Ensimmäistä kertaa syksy ja joulun odotus tuntuu todella hyvältä. Olen myös huomannut, että aika on yhtäkkiä lähtenyt laukkaamaan todella kovaa vauhtia eteenpäin. Viime kesä oli myös parhaimpia tähän mennessä, ehkä siksi aika myös tavallaan hävisi silmieni edestä. Ja talven tulo ei rasita ollenkaan, koska pian olemme jo keväässä. Kahden kuukauden päästä jo vuosi taas vaihtuu, jäiks!

Nämä fiilikset ovat myös toki antaneet inspiraatiota pukeutumiseeni. Tummat ja maanläheiset värit tuntuu hyviltä päällä tällä hetkellä. Kuvissa ylläni on pitkä tumma khakin värinen ohuehko takki, johon itseasiassa kuuluisi vielä naru vyötärön ympärille. Lämpöä tuomaan lisäsin päälle vielä tuon super pehmeän tekoturkiksen. Sekä syksyllä, että talvella erinomaisesti toimivat Timberlandit vedin vielä jalkaan. Hyvin tarkeni kuvailla <3


Pictures by Julia Rautiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3