11/05/2015

NYT TAI EI KOSKAAN?

Siskoni ottama kuva Balilta
Tänään aamulla heräsin ja selailin läpi instagramin feediä. Eteeni tuli kuva, jossa bloggaaja sanoi tekevänsä bucketlist-postauksen ensi kesälle ja jäin miettimään asioita...

Asioiden suunnitteleminen etukäteen on voimaannuttavaa. Se, että itse tekisin nyt ensi kesälle tavoitteita olisi jotenkin inspiroivaa. En tiedä tarkalleen edes mitä yritän nyt sanoa. Mutta tavoitteiden, suunnitelmien ja unelmien suunnittelu voi olla vapauttavaa. Jos kukaan meistä ei koskaan ajattelisi tulevaisuutta tai miettisi asioita, jotka haluamme saavuttaa jäisi helposti paljon enemmän kokematta tässä elämässä. 

Itselläni ei ole ollut suurta halua tehdä bucketlistiä itselleni, mutta jotenkin näiden ajatusten johtamana, tuli todella haikea fiilis ja sellainen olo, että haluan miettiä tarkkaan minne ihaniin paikkoihin haluan matkustaa ja mitä haluan kokea. 
Uskon, että moni on tehnyt jo suunnitelmia vaikka ensi kesäksi, mutta kokeilkaa tehdä konkreettinen lista niistä asioista. Listan lukeminen silloin tällöin voisi olla ihanaa. Sen tajusin tänään.

Parasta on se, että listan ei tarvitse olla realistinen. Miksi niiden asioiden pitäisi olla helposti saavutettavissa tai muuten vaan jotain arkisia juttuja. Itse laitan jotain hyvää musiikkia soimaan, sytytän pari kynttilää ja kirjoitan listan, jossa on mitä ikinä mieleen tulee. 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3