11/16/2015

MITEN JÄRJESTÄN VAATTEENI

Kuva Weheartit
Miten saan järjestettyä vaatteeni?
Muutettuani sain oman vaatehuoneen ja järjestin vaatteeni uudestaan. Olen aina ollut juuri se henkilö, joka heittää vaatteet pitkin poikin ja sitten viikonpäätteksi yrittää selvitellä aikaan saatua sotkua. En ole myöskään paras vaatteiden viikkaaja. Tajusin kuitenkin muuton aikana jotain. Jos jätän vaatteet levälleen ne myös jäävät siihen. Se harhaluulo, että mukamas asettelen vaatteet sitten illalla kun on aikaa, ei ole koskaan toiminut käytännössä. 

Helppo tapa pitää vaatteet siisteinä ja omilla paikoillaan on niiden huolellinen lajittelu. Sotkua syntyy, kun et löydä jotain vaatetta tai sovittelet useita vaatteita jotain tiettyä tapahtumaa varten. Mikä olisi siis ratkaisu? Ratkaisu on esimerkiksi ripustaa mahdollisimman paljon vaatteita henkareihin. Jos sinulla ei ole paljon henkari tilaa, osta liikutettava vaaterekki kotiin! Tällöin et aiheuta sotkua niin paljon ja vaatteet pysyvät omissa henkareissaan siististi. 

Vaaterekit ovat minun mielestä myös kauniita sisustus elementtejä! Itselläni on etsinnässä, joku kiva musta vaaterekki, joka samalla toimisi sisustuksen kanssa. Laittaisin rekkiin suurimmanosan omista eye-catcher vaatteista. Sillä ne olisi kiva saada esille. 
Ihanaa viikkoa kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3