11/04/2015

OLLAAN ONNELLISIA


Miksi tälläisiä kuvia?
Viikko sitten pyysin saada äitini järjestelmäkameran käyttöön lähinnä blogikuvia varten. Sain kameran itselleni, avasin sen ja arkiston kuvat veti jotenkin mukanaan. Oli siis pakko selata kuvat läpi. Äitini oli juuri tullut työmatkalta Haitista ja yllä olevat kuvat ovatkin juuri sieltä. 
Ilman pidempiä selostuksia kuvista ymmärtää kukin, että ne on otettu köyhältä alueelta. Voimme päätellä sen siitä, että kukaan meistä tuskin kantoi pienenä elintarvikkeita pään päällä pidemmälle kuin jääkaapilta keittiön pöydälle.

Silti tarkoitukseni tällä postauksella on kuitenkin kirjoittaa positiivisesti ja hyvistä asioista. Sain nimittäin itse paljon inspiraatiota kuvat selattuani. Minua ei surettanut lainkaan, vaan liikutuin ehkä siitä, että kuvista huokui toivo. Naisille opetettiin kirjoitustaitoa ja osa lapsista hymyili. Ja tiedän, että kirjoitustaito ja lukutaito ovat ensisijaisen tärkeitä tuolla puolella maailmaa eteenpäin menemisessä ja työnsaamisessa. 

Haluan muistuttaa ihmisiä tekemään asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Meillä on lukutaito ja kirjoitustaito ja voimme unelmoida mistä vaan. Ja kaiken lisäksi, voimme saavuttaa omat unelmamme. 


Välillä on turhauttavaa kuunnella ja lukea asioita siitä, että pitää syödä lautanen tyhjäksi, koska muualla maailmassa ei jotkut ihmiset saa ruokaa lautaselle ollenkaan, sillä mehän elämme todella erilaisissa olosuhteissa ja todellisuudessa kuin vaikka Haitilaiset tällä hetkellä. Siksi tämä postaus on tarkoitus olla inspiraatiota antava. Koska me pystymme tekemään asioita, niin tehdään niitä! Opitaan, kehitytään ja sitten menestytään. Ja muistetaan tietenkin arvostaa sitä, että meillä on asiat hyvin täällä ja lähes rajattomat mahdollisuudet. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3