11/25/2015

MOOD


On vaikeaa kuvailla miten hyvin keho ja mieli voi voida, kun ruokavalio on kunnossa ja on juuri sitä mitä oma kroppa tarvitsee. Lihan syönnin lopettaminen ja maitotuotteiden vähentäminen on  lisännyt jaksamistani ja on luonut jatkuvan pirteän ja kevyen olon tunteen.


Kirjoitin kuukausi sitten postauksen airyogaa ja naurua, jossa kerroin ristiriitaisista tunteista joogaa kohtaan. Kävimme kavereiden kanssa kokeilemassa sitä ja tunti oli sanotaanko hyvin naurun täyteinen.  Se tunnettu mielenrauha ja fiilis joogasta puuttui siinä kompuroideissa ja putoillessa silkistä.. Mutta se oli hauskaa :D

Sen jälkeen on kyllä kuitenkin lähes joka viikko tultu käytyä airyogailemassa. Kaikki selkäkivut ja lihaskivut katoaa viimeistään tunnin viimeisellä puolituntisella. Airyogassa siis tehdään venytyksiä, pitoja ja roikutaan pääalaspäin erilaisissa asanoissa. Se on niin mahtavaa. 

Tällä viikolla menin suoraan kahdeksan tuntiselta työpäivältä airyogaflow tunnille ja paikat olivat aika jumissa vielä ennen tuntia, mutta tunnin jälkeen olo oli kirjaimellisesti super rentoutunut. 

Airyoga flow on jossain määrin aika intensiivinen, eikä sovi vasta juuri alottaneille. Mutta joogaamisen idean oppii tosi nopeasti ja sitten se on niin ihanaa, rentouttavaa ja omaa kehoa haastavaa. Ja tunteja on niin monenlaisia. Suosittelen joogaa kaikille. Kaksi kertaa kuukaudessa käyminenkin tekee niin hyvää. 

Airyoga tunneille voi osallistua esimerkiksi Esport Centerin kautta.
Itse olen aina harrastanut paljon urheilua ja kilpaillut nuorempana. Siksi tykkään myös aina lisätä uusia haasteita itselleni. Ja airyogasta haluan kertoa siksi, että se on ollut todella hyvä kokemus. Eikä monessakaan lajissa pääse roikkumaan pääalaspäin silkkinauhoista <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3