11/09/2015

MY AUTUMN WISHLIST
pictures Nelly.com
Kuvissa näkyy tän hetkisiä kiinnostuksen kohteitani muodissa. Olen aina kuvitellut, etten tykkäisi koskaan käyttää esimerkiksi tummanvihreää väriä tai tummansinistä samettikangasta. Mutta nyt liikkeet ovat aikalailla lisännyt juuri näitä värejä mallistoihinsa. Kaupoissa olessani olen huomannut, että katseeni osuukin juuri niihi syvempiin väreihin ja jopa sametti kankaaseen. Trendit muuttuvat ja omat mieltymykset helposti samalla. Se on minusta hyvä juttu löytää uusia juttuja ja tajuta miten kauniilta ne voisikin näyttää päällä. Ja vaihtelu ja muutos tietysti virkistää ketä tahansa! 

Joskus tein sen virheen, että mennessäni shoppailemaan nappasin heräteostoksena aina myymälöiden cooleimman näköisen eye-catcher vaatteen. Sitten aina mietin kotona, että miksi minulla ei ole vaatteita laittaa päälle kouluun. Se johtuikin juuri siitä, että ne arkiset vaatekaapin kulmakivet jäivät ostamatta kokonaan. Viikonloppuisin sain paljon kehuja miten kiva uusi mekko minulla oli tai kuinka magee biletoppi minulla oli. Totuus on kuitenkin se, että pidemmän päälle se vie vaan rahat ja loppujen lopuksi, niitä itse arkivaatteita ei ole tarpeeksi ja aamuisin pukeutuminen sekä oikeiden vaatteiden yhdistäminen on haastavaa. 

Olen oivaltanut vihdoinkin sen, että muistan ostaa vaatteita joita oikeasti tarvitsen. Ihan vain perus valkoisia t-paitoja ja mustia toppeja on hyvä olla useita. Samoin vaikka farkkuja. Se helpottaa niin paljon pukeutumista. Sen lisäksi haluan kuitenkin tottakai myös joskus ostaa niitä eye-catcher kappaleita. Silloin koen hyödylliseksi tehdä vaikka tälläisen wishlistin itselleni niistä tietyistä yksittäisistä, ehkä kalliimmista jutuista joita himoitsen. Pidemmän harkinnan ja odotuksen jälkeen, sen tietyn vaatteen ostaminen tuntuu todella paljon paremmalta. Enkä tarkoita tällä nyt sitä, että arkivaatteeni olisivat farkut ja musta tai valkoinen t-paita, mutta you get the point. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3