11/21/2015

GREY & COMFY


Nämä sateiset ja synkät päivät saavat minut kadehtimaan kaikkia, jotka tällä hetkellä ovat jossain maailmalla. Pimeys on vaan niin ikävää ja sitä täällä Suomessa saa kokea paljon. Suunnittelen blogikuvien ottelua, mutta tajuan kello 13.00, että on jo liian piemää. Lieneekö ollut kirkasta edes kokopäivänä. 

Kunnon talvi ja joulu on kuitenkin parasta aikaa ikinä. Ja ne on minusta ihana kokea täällä Suomessa.  Pimeydestä on selvittävä ja yritän itse vain ajatella positiivisesti, sillä aika kuluu kuitenkin niin nopeasti. Kuukauden päästä on jo vuosi 2016. Puhuin aikaisemmassa postauksessani bucketlistin tekemisestä ja aijon tehdä sen. Sain myös ajatuksen matkakassan keräämisestä. 

Haluan ostaa jonkun söpön lasipurkin, johon kirjoitan Adventures.  Tähän purkkiin kerään ylimääräistä rahaa matkustamista varten. Mikäli en saa opiskelupaikkaa tai päätän pitää toisen välivuoden, aijon todellakin lähteä hieman tutkimaan maailmaa ja kiertämään eri paikkoja. Minusta on ihana ajatus kerätä rahaa johonkin purkkiin niinkuin ennen vanhaan. Siinä on jotain fiilistä <3


Leveät lahkeet ovat niin mun juttu tällä hetkellä. En olisi sanonut näin tasan vuosi sitten. Nyt tekisi kokoajan mieli tilata lisää uusia housuja. Johtuu ehkä siitä, että ne ovat trendi, jota pursuaa joka puolelta tällä hetkellä. Nämä harmaat housut ovat Vero Modasta. Voin todellakin suositella. Tykkään pitää näitä ihan vaan kotihousuina. Toki nämä sopivat myös ihan arkikäyttöön, kun yhdistää ne oikein. 

Tähän asukokonaisuuteen lisäsin kultaiset vansit, jotka tuo vähän jotain juhlavampaa ja raikkaampaa lookkia. Harmaan kanssa menee hyvin musta ja erilaiset pehmeät sävyt. Beige tässä tapauksessa toimi minusta yllättävän hyvin. 


Pictures by Tessa Kiho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi <3