11/22/2015

OUTFITS OF THE MONTH

Viimeinen viikko marraskuuta alkoi. Tein teille kuvakollaasin asuista, joita onkin näkynyt täällä blogin puolella jo aikaisemmin. Halusin tuoda yhteen kaikki asut ja niitä olikin jotenkin ehkä useampi kuin miltä tuntui. 


Kolme viikkoa sitten jaoin blogini facebookkiin. Aika on mennyt niin huiman nopeasti. 
Bloggaaminen on tuntunut kivalta ja on ollut ihana saada omia ajatuksia hieman sanottua. On myös ollut ihana kuulla positiivista palautetta ja olen kiitollinen kaikille, jotka osoittavat tukea ja kiinnostusta tätä blogia kohtaan <3 Olen myös äärettömän inspiroitunut muodista ja on ollut ihanaa suunnitella omia asukokonaisuuksia ja postauksia teille. Toivon, että olette jo saaneet jotain irti tästä blogista. Sillä lisää on luvassa ;)

Bloggaaminen on myös niitä asioita, joissa kehittyy vain ajan kanssa. Aina on jollain tavalla yhtä postausta viisaampi. Ja pikkuhiljaa selkenee itsellekkin, mitkä ovat ne asiat, joita haluan täällä blogissa sanoa ja tuoda esille. 

Tämä kuukausi on ollut aika huono säiden suhteen täytyy sanoa, mutta hyvin on muutamia kirkkaitakin päiviä päässyt joukkoon. On myös välillä tarennut olla ohuissa takeissa.
Haluaisin kysyä, että Mikä asukokonaisuus oli sinun mielestä kivoin?

Itse pidän eniten viidennestä kuvasta, jossa on siis nuo harmaat leveälahkeiset yhdistettynä turtle neck-villapaidan ja mustan pitkän takin kanssa :) Ehdottomasti lemppari vaatekappaleet tältä kuukaudelta.

2 kommenttia:

  1. Mä rakastuin tohon kolmanteen asukokonaisuuteen 😍 pakko saada tommoset housut!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi <3